Adem CEYLAN'dan Ostim Ziyareti

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem CEYLAN, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK ile birlikte Ostim Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Orhan AYDIN' ı ziyaret etti ve Ostim de bir sanayi kuruluşunun açılışını gerçekleştirdi.

Siyaset 24.02.2014 16:46:06 0
Adem CEYLAN

 

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem CEYLAN, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK ile birlikte Ostim Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Orhan AYDIN’ ı ziyaret etti ve Ostim de bir sanayi kuruluşunun açılışını gerçekleştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK ve Yenimahalle Ak Parti Belediye Başkan Adayı Adem CEYLAN açılıştan sonra, Ostim sanayicileri ile bir araya geldiler.

Ostim Başkanı Orhan AYDIN’ ın açılış konuşmasın da Ostim de sanayicinin sıkıntılarını anlattı ve destek istedi.

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem CEYLAN, Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgesi olan Ostim in Yenimahalle sınırları içerisinde olduğunu ve seçildikleri takdirde sürekli istişare halinde birlikte çalışacaklarının altını çizdi.

Ostim de Sanayicinin ve esnafın yetişmiş eleman aradığını Yenimahalle’ de gençlerinde iş aradığını söyleyen Adem CEYLAN, bu iki kesimi bir araya getirecek projelerinin detaylarını paylaştı. Öncelikle, Sanayicinin ve esnafın hangi branşlarda eleman aradıklarını tespit edeceklerini sonrasında üniversitelerin ilgili bölümlerinden alacakları destek ile Yenimahalle’ li gençleri buralarda yetiştireceklerini belirtti. Hem sanayicinin yetişmiş eleman sıkıntısını çözeceklerini hem de Yenimahalle’ li gençlere iş imkanı sağlayacaklarını söyleyen Adem CEYLAN, sanayici büyürse Türkiye büyür, sanayici kazanırsa Türkiye kazanır dedi.

30 Mart itibari ile, Ostim sanayicisi ve Yenimahalle’ li esnaf ile sürekli istişare içerisinde olacaklarını söyleyen Adem CEYLAN, uygulayacakları her projede mutlaka fikirlerini ve çözüm önerilerini dikkate alacaklarını belirtti.


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00